top of page

Beställning & leverans

Beställning sker via www.oaksmoke.se. För att en beställning skall vara bindande för Oak & Smoke, måste beställningen skriftligen bekräftas av Oak & Smoke före genomförd leverans. Detta innebär bland annat att om produktsortiment utgått eller av annan anledning produkten inte finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Oak & Smoke ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt trots att kunden beställt densamma enligt ovan.

 

På oaksmoke.se ingår alltid moms i angivet pris. Vi erbjuder fri frakt inom Kalmar kommun

Ångerrätt

Kunden har alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal från den dagen du tar emot försändelsen. Vill du upprätta en retur? Kontakta oss på info@oaksmoke.se

Ångerrätten gäller endast om produkten och originalförpackningen är i oförändrat skick men kunden har enligt lag rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper och funktion. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har tagit emot produkten.  

Betalningsmetod

Betalkort samt Klarna

Designa ditt eget ekbord

bottom of page